Työntekijälle

Työkuutio työnantajana

Työkuutio on sitoutunut kehittämään luotettavaa ja turvallista työvoimanvuokrausta. Pidämme työntekijöiden oikeuksia ja asemaa tärkeänä, sillä tiedämme, että vain tyytyväiset työntekijät takaavat meille tyytyväiset asiakkaat. Pyrimme, aina kun on mahdollista, tekemään toistaiseksi voimassa olevia vuokratyösopimuksia. Kauttamme siirtyy vuosittain useita työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin asiakasyrityksiimme. Noudatamme aina soveltuvaa työehtosopimusta, joka takaa työntekijöillemme heille kuuluvat edut ja aseman.

Työkuutio välittää tehokkaasti ja etsii sinulle sopivat uudet haasteet ja mahdollisuudet. Olemme vastuullisesti toimiva luotettava työnantaja.

Me etsimme sinulle oman alasi töitä tai halutessasi täysin uusia haasteita ja uramahdollisuuksia. Voit työskennellä kauttamme toistaiseksi voimassaolevassa vuokratyösuhteessa tai osa-aikaisesti opintojen ohella. Kysy rohkeasti eri mahdollisuuksista, joita meillä on. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä meille avoin hakemus osoitteeseen toimisto(at)tyokuutio.fi. Meiltä saat myös vinkit onnistuneeseen työnhakemiseen. Kauttamme työllistyy viikoittain osaajia eri toimialoille.

Liity sinäkin Työkuution aktiiviseen ryhmään.