Palvelut

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus antaa yrityksille mahdollisuudet keskittyä omaan liiketoimintaansa. Työkuutiolta saa ammattitaitoista, motivoitunutta ja luotettavaa työvoimaa. Työkuutiolla on näihin toimintoihin rutiinit, jotka takaavat sen, että asiakas saa palvelun tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta. Huolehdimme työntekijöidemme kaikista työsuhdeasioista, kuten palkanmaksu, työterveyshuolto ja vakuuttaminen.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Projektityöt

Vaikka välitämme tekijöitä pääosin pitkiin työsuhteisiin, niin aina välttämättä tarpeet eivät ole toistaiseksi voimassa olevia.

Meillä on paljon kokemusta erilaisten teollisuuden määräaikaisten projektien toteuttamisesta yhdessä kumppaniemme kanssa. Löydät kauttamme työntekijöitä ja asiantuntijoita myös projekteihin haluamallesi ajalle. Isojen työmaiden vaatimat säännöt, raportoinnit, luvat ja muut ratkaisut sekä niiden toteuttaminen ovat meille tuttuja.

Olemme kehittäneet tähän projektityöhön oman toimivan mallimme.

Rekrytointi

Etsimme toimeksiantomme mukaan parhaat ihmiset oikeille paikoille.

Työkuutio hoitaa puolestasi koko rekrytoinnin tai sen erikseen määritellyt osa-alueet.

Koko rekrytointifilosofiamme ydin on, oman porukkamme vahva ja pitkä kokemus erilaisten rekrytointien osalta. Toimialatuntemuksemme on laaja.

Työskentelytapamme on nopea ja laadukas, jonka kokenut väkemme toteuttaa. Sovitusti voimme myös käyttää eri osavaiheissa ulkopuolista ostopalvelua (soveltuvuusarvioinnit, joissa meillä on olemassa olevat kumppanit).

Tarjoamme kumppaneillemme juuri sellaisen rekrytoinnin paketin, mitä he erilaisissa tilanteissa haluavat. Valitut henkilöt voivat rekrytoitua suoraan yritysten palkkalistoille tai työllistyä ensin vuokratyösuhteen kautta.

Olemme viime vuosina tehneet onnistuneita rekrytointeja mm. teollisuuden toimihenkilöiden sekä rahoitusalan osaajien kohdalla.

Kansainvälinen rekrytointi

Työelämän kova uudistuminen on tuonut mukanaan meille Suomeen myös ulkomaisen työvoiman kasvun. Olemme olleet tässä vahvasti mukana ja kehittämässä samalla myös prosessiamme.

Osaajista on tällä hetkellä kova pula ja paikallisesti emme kykene aina uusia tehtäviä täyttämään. Vaikka työvoiman liikkuvuus Suomessa onkin taas kasvussa, niin tämäkään ei silti riitä täyttämään työelämän kasvun mukanaan tuomaa kehitystä. Tarvitsemme osaajia ja tekijöitä myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Meille tärkeintä on työntekijän osalta hyvä asenne ja innostuneisuus.

Meillä on olemassa olevia kumppaneita, joiden kautta voimme hoitaa kansainväliset rekrytoinnit asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Hoidamme aina prosessin vastuullisesti työntekijöiden kannalta. Kaikki tarvittavat lupa-asiat käydään työntekijöiden kanssa yhdessä läpi. Avustamme myös tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Koulutuspalvelut

Olemme olleet mukana toteuttamassa myös erilaisia valmennuskokonaisuuksia liittyen tuleviin tai haettaviin työtehtäviin. Kokonaisuudet on toteutettu yhdessä joko yritysten kanssa tai sitten työvoimapoliittisten tarjoajien kanssa. Meillä on hyviä kokemuksia näiden koulutusten toteuttamisesta ja tuloksista. Olemme saaneet näiden kautta useita uusia ja motivoituneita työntekijöitä. Teemme näissä tiiviisti yhteistyötä TE-toimistojen sekä paikallisten ELY-keskusten kanssa.

Räätälöimme erilaisia koulutuksia myös suoraan omien asiakasyritystemme kanssa ja olemme mukana niiden toteutuksessa.

Työkuution puolesta Markolla on näistä jo oman koulutuksen kautta ( kasvatustieteen maisteri) vahvaa kokemusta.

Henkilöstön kehittäminen

Henkilöstön kehittäminen on jatkuva ja aina panostamisen arvoinen asia. Olemme mukana kumppaniemme arjessa myös tällä sektorilla. Monissa yrityksissä tulee myös vastaan tilanteita, joissa on vähennettävä henkilöstöä. Näiden tilanteiden hoitaminen ammattitaitoisesti ja eettisesti kunnialla on tärkeää. Pyrimme näissä tilanteissa aina löytämään jokaiselle henkilölle oikean polun takaisin työelämään. Vanha verkostomme on auttanut meitä näissä tilanteissa. Tarjoamme erilaisia palveluita ja toimintatapoja esim. muutostilanteiden hallintaan, organisaatioiden kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Kysy lisää henkilöstön kehittämiseen liittyvistä palveluista Työkuution asiantuntijoilta.