Toimialat

Meillä on vahva toimialatuntemus. Olemme valinneet päätoimialamme juuri sen mukaisesti, missä olemme vahvoja ja minkä osaamme.

Tuotanto (metalliteollisuus)

Tämän hetken suurimpia haasteita teollisuustuotannon työmarkkinoilla on osaavan ja luotettavan työvoiman löytäminen. Erityisesti metalliteollisuuden erikoisosaajista on Varsinais-Suomessa jo kova pula. Työtehtävät ja sitä kautta osaamisvaatimukset kehittyvät jatkuvasti. Konekannat yrityksissä uudistuvat ja mm. robottien määrää kasvaa koko ajan. Myös kokeneiden on pysyttävä tässä kehityksessä mukana ja varmistettava oma paikkansa.

Olemme vuodesta 2012 tehneet kovasti työtä omalla luovalla tavallamme löytääksemme näistä osaajia. Käytämme näissä varmasti vähän normaalista poikkeavia hakuväyliä. Tunnemme kumppaniemme työtehtävät ja olosuhteet. Osaamme jo haastatteluvaiheessa kertoa hyvin yksilöllisesti haettavan tehtävän toimenkuvan. Kun löydämme tekijöitä, pidämme heistä hyvää huolta. Jos työtehtävät jossakin päättyvät, kykenemme usein tarjoamaan hyville tekijöille töitä heti muualta.

Ymmärrämme alan vaatimukset ja vahva kumppanimme palkanlaskennassa tuntee teollisuudenalan työehtosopimukset ja saa tätä kautta hyvää palautetta sekä työntekijöiltä että kumppaneilta.

Tuotanto (elintarviketeollisuus)

Elintarviketeollisuuden tuotannon osaajien välittäminen on ollut alusta asti meidän vahvaa aluetta. On tarve sitten tuotannon vaihe – tai pakkaustehtäviin, kalankäsittelyyn, lihaleikkaukseen- hoidamme homman!

Meillä on iso oma meille tuttu työntekijärekisteri olemassa, jota hyödynnämme tässä. Merkittävä muutos viime vuosina tällä toimialalla on ollut, työsuhteiden selkeä piteneminen. Ennen alalle oli tyypillistä lyhyet sesonkiin liittyvät tehtävät. Tarjoamme toki varsinkin kesäaikaa paljon kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Myös opintojen ohella on mahdollista työskennellä koko vuoden ajan.

Myynti

Oman asiantuntijaryhmämme vahva kokemus myynnin ja myynnin johtamisen osalta on antanut meille työkaluja myös tälle toimialalle. Tarjoamme myynnin toimialalle ratkaisuja sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytoinnin osalta. Hyviä myyjiä tarvitaan aina, oli suhdanne mikä tahansa. Olemme aina kiinnostuneita hyvistä myyjistä. Myyntityössä usein hyvä persoona ja luottamus on tärkeämpää kuin vaikkapa pelkkä koulutus (toki arvostamme itsensä kehittämistä). Tämän vuoksi tapaamme ihmisiä päivittäin kasvotusten.

Olemme rekrytoineet useita hyviä myyjiä mm. vakuutus- ja finanssialalle.

Älä epäröi olla meihin yhteydessä!

Logistiikka

Yhdessä mukana logistiikan muutosten tuulessa

Koko ala on kehittynyt todella nopeaa tahtia. Tähän vaikuttaa suuresti myös jatkuvasti kehittyvä teknologia, joka tuo mukanaan uusi mahdollisuuksia mm. tavaraliikenteen liikkumisen ja liikuttamisen suhteen. Tämä aiheuttaa myös uudenlaisia vaatimuksia työntekijöiden osaamiselle.

Tarjoamme joustavia, nopeita ja luovia ratkaisuja logistiikan alan työvoiman tarpeisiin. Myös tällä toimialalla meillä on olemassa vahva verkosto.

Tekniikan toimihenkilöt

Tulevaisuuden suunnittelijoita

Kannattavan liiketoiminnan taustalta löytyy yleensä ”visionäärejä” ja suunnittelijoita. Heidän tulee uskaltaa rohkeasti olla eri mieltä, keksiä ja osata nykyaikaiset järjestelmät ja työkalut.

Myös näistä osaajista on jatkuva pula ja kilpailu. Meidän tehtävänämme on kuitenkin ratkaista tämä puoli asiasta. Olemme löytäneet osuvia ratkaisua moniin insinöörialojen paikkoihin. Puolellamme näissä rekrytoineissa on meidän hyvät ja kiinnostavat asiakkuudet. On helppo markkinoida työpaikkaa, jonka tiedämme olevan hyvän.

Toimintatapamme on nopea. Pyrimme aina löytämään sopivat henkilöt nopeasti, emmekä odottele milloin hakemukset tipahtelevat sähköpostiimme!

Taloushallinto ja HR

Etsitkö taloushallinnon ammattilaista

Autamme sinua löytämään taloushallinnon ammattilaiset olipa sitten kyse vaikka asiantuntijasta, päälliköstä tai kirjanpitäjästä. Tiedämme tismalleen, minkälaista henkilöä olette hakemassa. Voimme myös suunnitella kanssanne mahdollisia ulkoistamiseen liittyviä palveluita ja osakokonaisuuksia. Tässä käytämme apuna omaa asiantuntijaryhmää sekä kumppania. Saatte tukea joko rekrytointiin tai vuokrattua osaajan vaikka pysyvästi.

Rekrytointiprosessimme on nopea ja asiantunteva. Omat verkostomme ovat kovan aiemman työn kautta laajat. Avullamme löydätte tarvitsemanne osaajat henkilöstöhallinnon, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin.

Vaikka mekin teemme virhearvioita ja rekrytointeja, luotamme tapaamme toimia ja prosessiimme. Tärkeintä siinä on tuntea ihminen ja osata lukea häntä sekä hänen tavoitteitaan. Jokaisen työnhakijamme täytyy haluta tulla meille tai meidän kauttamme töihin. Motivaatiota ei voi opetella.