Ravintolapäällikkö, Raisio

Barot’s etsii

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

MITÄ?
Barot’s etsii riveihinsä ravintolapäällikköä. Työpäiväsi sisältävät niin suorittavaa kuin johtavaa työtä. Toimit esihenkilönä tiimillesi, johdat ravintolaa sekä työtäsi ohjaa vahvasti tuloksellisuus. Käytännössä huolehdit ravintolan toiminnasta, kuten työvuoroista, työntekijöistä, rekrytoinneista ja tilauksista sekä ohjaat työntekijöitä. Kommunikoit työssäsi työntekijöiden, Barot’s ketjun yrittäjien sekä kaikkien muiden sidosryhmien kanssa. Barot’s on markkinoiden uusimpia tulokkaita, jonka arvoissa vastuullisuus on osa arkea ja joka näkyy myös jokapäiväisessä työssäsi.

MISSÄ?
Täysin uudessa Barot’s Raision ravintolassa.

MILLOIN?
Aloittamaan pääset heti eli aloitus on täysin sovittavissa. Työsopimus on vakituinen eli työtä on tarjolla sinulle vaikka koko työurasi ajaksi. Barot’sissa kaikki on mahdollista, joten kehittyminen ja eteneminen ketjun sisällä on odotettavissa.

SINÄ!
Sinä tulevana ravintolapäällikkönä olet jo nähnyt ravintola-alaa sekä sinulta löytyy kokemusta esihenkilötyöstä. Emme odota kuitenkaan mahdottomia, sillä motivaatiosi työtä kohtaan kasvattaa sinusta ravintolapäällikön. Sen lisäksi omaat mennään ja tehdään -asennetta, joka välittyy tiimillesi.

ME!
Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen täysillä tunneilla sekä sopimuspalkan. Saat vahvan brändin, ketjun toimintatavat, valmiin tiimin sekä tukea niin ketjun kuin Työkuution puolesta. Käytännössä saat siis vastuuta sekä myös vapauksia.

Täytä hakemus »

tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 040 536 6833.