Pakkaaja, Loimaa

Haemme Loimaalle

PAKKAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme valmistaa kotimaisia lemmikinruokia kissoille sekä koirille toimitiloissaan Loimaalla. Heidän toiminnassaan sekä tuotannossaan on vahvasti esillä vastuullisuus. Nyt he etsivät riveihinsä uutta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen noin kahden kuukauden ajalle. Sopimuksen jatkuminen on mahdollista määräajan jälkeen.

Pakkaajana pääset tuotannon loppupäähän pakkaamaan valmiita tuotteita pusseihin, laatikoihin ja lavoille. Tuotteita on niin pienistä annospusseista isoihin säkkeihin. Työtä tehdään seisten sekä pääosin käsin pakkaamalla. Pakkauksen lisäksi työ sisältää tuotteiden nostelua ja siirtelyä, jonka johdosta on hyvä varautua fyysiseen työhön. Vuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin arkisin.

Mikäli omaat kokemusta tai koulutusta elintarvikealalta tai tuotantotyö on sinulle jo tuttua, paikka on melkein jo sinun! Tarvitset energisen asenteen sekä motivaation tehdä työtä, sillä työtä on tarjolla niin paljon kuin jaksat tehdä.

Aloituksesi sekä palkkasi ovat sovittavissa. Ilmoita itsesi mukaan hakuprosessiin lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. tai täytä hakemus. Vaikka sinulla ei olisi hakemusta, niin otathan yhteyttä.

Täytä hakemus »

Lisätietoa tehtävästä numerosta 020 734 1010