Prosessinhoitaja, Lieto

Etsimme Premium Pet Food Oy:lle

PROSESSINHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme valmistaa sekä kehittää tunnetuille lemmikkibrändeille kissojen ja koirien raakaruokatuotteita, kuivamuonaa ja makupaloja. Heidän ekologinen sekä nykyaikainen tuotantonsa on hiljattain muuttanut uusiin tuotantotiloihin Lietoon. Yritys on suomalainen ja heidän valmistamat tuotteet ovat täysin kotimaisia sekä antibioottivapaita.

Työnkuvaasi prosessinhoitajana kuuluvat tuotannon monipuoliset työtehtävät, kuten lemmikkiruuan valmistuksen työvaiheet sekä pakkaus. Työtehtävät ovat osaksi fyysisiä, sillä työ on seisomatyötä sisältäen tuotteiden nostelua ja siirtelyä. Uudet tuotantotilat sijaitsevat Liedossa ja työtä tehdään tällä hetkellä arkisin 2-vuorossa, mutta tämä tulee muuttumaan vuoden 2022 aikana 3-vuorotyöksi. Työkielenä käytetään suomea tai englantia.

Voit olla kerryttänyt kokemusta elintarviketeollisuudesta tai tuotantotyöstä tai voit olla täysin uusi alalla! Ennen kaikkea sopeudut nopeatempoiseen sekä fyysiseen työhön. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla sekä palkkaus TESin mukaan tuotantopalkkiolla.

Töitä on sinulle heti tarjolla eli aloitus on sovittavissa. Näitä paikkoja tulee harvoin vastaan, joten paikka täytetään nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 020 734 1010. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

Täytä hakemus »