Ravintolatyöntekijä, Seinäjoki

Etsimme

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Barot’s on uusimpia ravintolaketjuja markkinoilla, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat premium-burgerit. Tuotteet suunnitellaan, valmistellaan ja tarjoillaan aina laatu edellä. Laadun lisäksi vastuullisuus näkyy Barot’sin jokapäiväisessä toiminnassa. Ketjulla on jo nyt 6 ravintolaa ja uusia ravintoloita on suunnitteilla ympäri Suomea.

Barot’s etsii Seinäjoelle ravintolatyöntekijää. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan tehtävät, kuten kassatyöskentely, tuotteiden kokoaminen, tilausten vastaanotto sekä ravintolan siisteyden ylläpito. Työtehtäviä on siis tarjolla keittiöstä kassaan!

Emme odota sinulta mahdottomia, sillä energinen draivi vie sinut pisimmälle. Kokemus ravintola-alalta on eduksi, mutta kattavalla perehdytyksellä sinusta kehittyy ravintola-alan ammattilainen. Työkielenä käytetään suomea ja/tai englantia. Työ vaatii hygieniapassia, mutta ei ole edellytys työpaikkaa hakevalle – meillä on sinulle kanava hygieniapassin suorittamiselle.

Työajat sijoittuvat arkeen sekä viikonloppuun aamu- ja iltavuoroihin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työtunteihisi.

Töitä on sinulle heti tarjolla eli aloitus on sovittavissa. Palkkaus on Mara TESin mukainen tuntipalkka.

Täytä hakemus »

tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 020 734 1010.