Valmistustyöntekijä, Turku

Etsimme Pernod Ricard Finland Oy:lle

VALMISTUSTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Pernod Ricard Finland Oy on osa maailman toiseksi suurinta alkoholiyhtiötä. Turun tehtaalla valmistuu kotimaisia kaikkien tunnettuja tuotteita, jotka lopulta myydään ja markkinoidaan Suomessa. Tällä hetkellä tehtaalle etsitään uutta työntekijää tuotteiden valmistukseen.

Työnkuvasi valmistustyöntekijänä sisältää tuotannon työtehtäviä alkoholinvalmistusprosessissa. Käytännössä pääset valmistamaan tuotteita annettujen reseptien mukaan, osallistut suodatukseen ja raaka-aineiden käsittelyyn sekä huolehdit työympäristösi siisteydestä. Työvuorojen aikana työskentelet yhdessä tiimisi kanssa, toki osa työtehtävistä ovat myös itsenäistä työtä. Työtehtävät tehdään seisomatyönä sisältäen tuotteiden nostelua ja siirtelyä. Työtä tehdään ihanteellisessa päivävuorossa arkisin porrastetusti klo 6–14 tai 7–15, joka takaa sinulle säännöllisen viikkorytmin sekä vapaat viikonloput!

Työkaverisi puhuvat kanssasi suomea, joten suomen kieli on välttämätön.

Menestyäksesi valmistustyöntekijänä omaat esimerkiksi tuotantotekniikan, prosessiteollisuuden tai elintarvikealan koulutuksen. Toisaalta myös aiempi työkokemuksesi elintarviketeollisuuden parista luo vankan pohjan työlle. Tiettyjä edellytyksiä työlle ei kuitenkaan ole, joten myy meille osaamisesi!

Tarjolla on vakituinen työsopimus ja aloittamaan pääset heti, kun sinulle sopii. Työsopimus tehdään työntekijän ja Pernod Ricard Finlandin välille. Palkkaus on elintarvike TES mukainen palkka, jossa palkansuuruus riippuu aiemmasta elintarvikealan työkokemuksestasi tai -koulutuksestasi.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi tai täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä:

0405366833

toimisto@tyokuutio.fi

Täytä hakemus »