Asentaja, kesätyö, Raisio

Etsimme Raisioon

ASENTAJAA

kesän ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on erikoistunut ruostumattoman ja haponkestävä teräksen sekä alumiinin kokonaisuuksiin. Heidän tuotteensa räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työtä tehdään eri projekteissa suoraan asiakkaiden tiloissa sekä heidän toimitiloissaan Raisiossa.

Etsimme kesätyöntekijää, jonka työnkuvaan kuuluu metallialan työtehtäviä. Työ sisältää monipuolisesti eri työtehtäviä aina esivalmisteluista asennukseen. Esimerkiksi tulevana kesänä valmistuvalle tai hieman jo metallialan kokemusta kerryttäneelle työnhakijalle tämä tarjolla oleva työpaikka on erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan työelämässä. Etsimmekin siis oppimishaluista työntekijää, joka työskentelee tulevan kesän esivalmistuksen parissa. Kesän jälkeen on mahdollisuus jatkaa työssä ja päästä osaksi suoraan mm. erilaisiin asiakasprojekteihin.

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä motivaatio oppimiseen riittää. Metallialan tuntemus tai koulutus luo vankan pohjan työlle. Myythän meille siis osaamisesi tai motivaatiosi. Työtä on tarjolla ainakin toukokuusta elokuuhun, mutta aloitus ja lopetus ovat sovittavissa. Työtä tehdään ihanteellisessa päivävuorossa arkisin, jolloin viikonloput jää kesästä nauttimiseen!

Palkkaus on sopimuksen mukaan. Käytännössä pääset koko kesän tienaamaan täysillä tunneilla.

Ilmoita itsesi mukaan lähettämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi tai täytä hakemus alla olevasta linkistä. Olethan meihin suoraan yhteydessä, niin autamme hakemuksesi tai CV:si kanssa.

Täytä hakemus »