Työnjohtaja, Lieto

Etsimme

TYÖNJOHTAJAA

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii autoteollisuuden parissa tarjoten huolto- ja korjaamopalveluita raskaalle kuljetuskalustolle. Yrityksellä on ainoana Suomessa oma huoltopalveluverkosto, joka koostuu huoltopalvelupisteistä. Tällä hetkellä heidän riveissään on paikka työnjohtajalle Liedon toimipisteeseen.

Työnjohtajana saat valmiin tiimin vuorosi ajaksi. Toimit heille lähiesihenkilönä, ohjaat työntekijöitä ja pidät vuorosi ajan kaikki narut käsissä. Olet valmis käärimään myös itse hihasi tilanteen tullen. Käytännössä teet myös työn suunnittelua käyttäen eri ohjelmistoja. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamu- ja iltavuoroviikoin (6-14 sekä 14-22).

Työnjohtajana sinulla on perustason IT-taidot, jotta päivittäinen työ tietotekniikan osalta on sujuvaa. Vaikka aiempaa kokemusta tietyistä järjestelmistä ei olisi, uuden omaksuminen on sinulle luontevaa. Sinulla on lisäksi työhön soveltuva koulutus, kuten tekninen tai ammatillinen tutkinto. Sen lisäksi tiiminvetäjä/esihenkilökokemus luo sinulle vahvan pohjan sekä auktoriteetin ohjata tiimiä. Työkielenä käytetään suomea, joten suomen kielitaito on välttämätön.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla sekä töitä on tarjolla vaikka työurasi ajaksi.  Työn aloitus sekä palkka ovat sovittavissa.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 020 734 1010