Hitsaustaitoinen metallityöntekijä, Raisio

Etsimme Raisioon

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme on erikoistunut ruostumattoman ja haponkestävän teräksen ja alumiinin toteutuksiin. Heidän tuotteensa räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työtä tehdään eri projekteissa suoraan asiakkaidensa tiloissa sekä heidän omissa toimitiloissaan Turussa.

Etsimme hitsaustaitoista metallityöntekijää, jonka työnkuvaan kuuluu metallialan työtehtäviä asiakkaamme toimitiloissa Raisiossa. Työ sisältää monipuolisesti eri työtehtäviä aina esivalmisteluista asennukseen. Työkielenä käytetään suomea. Esimerkiksi hiljattain valmistuneelle ja hieman jo kokemusta kerryttäneelle työnhakijalle tämä tarjolla oleva työpaikka on erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään yrityksen sisällä. Etsimmekin siis oppimishaluista työntekijää, joka pääsee osaksi tunnettua yritystä. Jatkossa on totta kai mahdollisuus edetä yrityksen sisällä ja päästä osaksi esimerkiksi erilaisiin asiakasprojekteihin!

Jotta työ sujuvat alusta alkaen, sinulla on metallialan tuntemusta ja osaamista esimerkiksi koulutuksen tai kokemuksen puolesta sekä omaat motivaatiota oppia ja kehittyä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla. Työt ja palkkaus ovat sopimuksen mukaan.

Ilmoita itsesi mukaan lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi tai

Täytä hakemus »

Lisätietoa tehtävästä numerosta 020 734 1010.