Meistä

Mukana tulevaisuuden työelämän kehittämisessä

Olemme innovatiivisia ja sitoutuneita oman alamme asiantuntijoita. Rakennamme yhdessä tulevaisuuden työelämää kumppaniemme ja työntekijöidemme kanssa. Ratkaisumme auttavat ihmisiä löytämään itselleen mielekästä työtä ja tuottavat samalla lisäarvoa sekä kasvua yrityksille.

Ydinosaamistamme ovat työn ja niiden tekijöiden yhteensovittaminen. Työelämän kovassa muutosvauhdissa tarvitaan nopeutta, ketteryyttä ja innovatiivista toimintatapaa, joilla voimme vastata kasvavaan työvoimapulaan.

Pyrimme löytämään oikeat tekijät oikeille paikoille luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä tavallamme. Tarjoamme sopivat henkilöstöratkaisut yrityksen eri kehityskaarien varrelle. Asiakkaamme ovat meille kumppaneita, joihin panostamme täysillä koko osaamisemme ja vastuullisen toimintatapamme.

Perusarvomme ja lupauksemme

Yrityksemme perusarvo on lupaus toimia eettisten ja kestävien periaatteiden mukaisesti. Työelämä muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Uutta syntyy ja samalla vanhoja hyviäkin tapoja sekä malleja siirtyy historiaan. Tässä kehityksessä on kaikkien osapuolten pysyttävä mukana. Muistamme kuitenkin päivittäin, että vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme ja on näin iso osa yrityksemme identiteettiä.

Yksi merkittävä tehtävämme on pyrkiä luomaan uusia ratkaisuja sinne, mistä vanhat rakenteet ovat poistuneet. Pidämme huolta päivittäin työnantajavastuustamme kaikissa päivittäisissä rutiineissa. Haluamme työntekijöidemme olevan työteliäitä ja vastuullisia. Tämän vuoksi suhtaudumme vahvalla asenteella työntekijöidemme perehdytyksen onnistumiseen.

Olemme myös yrittäjähenkisiä, mikä näkyy meidän sitoutumisessa ja omassa innostuksessa. Toivomme sen näkyvän myös ulospäin.

Tarinamme

Työkuutio perustettiin Turussa vuonna 2012. Toimistomme sijaitsivat aluksi Turussa sekä Uudessakaupungissa, mutta nykyinen toimistomme sijaitsee ainoastaan Turussa. Myös Helsingissä on toimintamme aikana ollut etätoimisto.

Työkuution tekijöillä, Kirsillä ja Markolla on pitkä ja vahva historia vakuutus, – rahoitus ja yritysmaailman puolelta. Sitä kautta ovat tulleet tutuiksi erilaiset toimialat ja yritykset.
Heti alusta lähtien Työkuutio on erikoistunut erityisesti teknologia- ja elintarviketeollisuuden tuotannon osaajien välittämiseen ja rekrytointiin. Toki toiminnan kasvaessa ja kehittyessä mukaan on tullut myös muita toimialoja. Myös yksittäisten rekrytointitoimeksiantojen määrä on tasaisesti kasvanut toimihenkilöpuolella.

Vahvalla osaamisella, arvojamme kunnioittavalla tavallamme toimia olemme kasvaneet vuosien saatossa vahvasti, mutta hallitusti.

Usko tulevaan on myös vakaa. Yhteisömme asenne ja osaaminen pitää tästä huolen. Paikalle emme aio jäädä, vaan kehitämme päivittäin itseämme ja tapaamme toimia.

Faktoja meistä

  • Perustettu vuonna 2012
  • Toimisto sijaitsee Turussa
  • Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsenyritys
  • Olemme 100 % suomalainen kasvuyritys
  • Yrityksen kirjanpidosta vastaa Taloushallintopalvelut Poveria Oy, Paula Välimäki
  • Yrityksemme palkanlaskijana toimii Inga Rusi
  • Vuonna 2017 kauttamme työskenteli noin 350 eri alan osaajaa
  • Olemme mukana tilaajavastuu.fi palvelussa