Lisävahvistus Työkuutiolle

Työkuutio saa odotetun lisävahvistuksen, kun Lotta astuu viimein mukaan kokoonpanoon! Lotalla on kokemusta niin HR:n kuin myynnin rooleista ja hän tuo kaivattua osaamista asiakkuuksien hoitoon.

”Työkuutiolle Lotta päätyi omien vahvuuksiensa kautta, sillä hän omaa vahvat vuorovaikutustaidot ja ymmärtää nykypäivän kanavat työnhakijoiden sekä kohderyhmien tavoittamiselle. Saamme Lotasta uutta virtaa ja näkökulmia toimintaamme sekä tukea arkitekemiseen. Sen lisäksi Lotta tuo mukanaan turkulaista sosiaalisuutta ja naurua toimistolle”, Työkuution myyntijohtaja Marko toteaa.

Alla Lotan mietteitä tulevasta:

”Odotan asiakkaiden kohtaamisia sekä ennen kaikkea uutta aluevaltausta työurallani! Näen valtavaa potentiaalia Työkuution asiakkuuksissa enkä malta odottaa pääseväni osaksi yrityksen kehitystä. Lisäbuustia työpäiviini tuo sisällöntuottaminen someen, joten jatkossa arkityötämme näkee myös suoraan kameran kautta. Olen superinnoissani tulevasta syksystä, valloittavasta toimistokoira Pietrosta sekä etenkin urheilu- ja penkkiurheilutaustastani, joka saa vahvaa (turkulaiseen tapaan mustavalkoista) kannatusta toimistollamme.”

Tervetuloa tiimiin Lotta!