Kokoonpanotyöntekijä, Naantali

Etsimme Naantaliin

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Omaatko tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä sorminäppäryyttä? Pidät itsenäisestä työstä ja arkityö päivävuorossa kuulostaisi toimivalta? Näitä työmahdollisuuksia tulee harvoin vastaan!

Asiakkaamme on erikoistunut hyvin tarkkojen ohutlevyjen suunnitteluun sekä tuotantoon. Heidän toimitilansa sijaitsevat Naantalissa.

Työnkuvaan kuuluu erilaisia hienomekaanisia töitä, jotka vaativat sorminäppäryyttä sekä keskittymistä. Sen lisäksi työtä tehdään pesulinjalla, pakkaamossa ja osien valmistuksessa. Menestyt työssä metallialan kokemuksella tai koulutuksella. Asiakkaamme tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia ja kehittyä yrityksen sisällä. Työympäristö on hyvin rauhallinen sekä siisti.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla sekä päivävuoro arkena. Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus »

tai lähetä se osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

Lisätietoa tehtävästä 0442968180.

Ravintolapäällikkö, Raisio

Barot’s etsii

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

MITÄ?
Barot’s etsii riveihinsä ravintolapäällikköä. Työpäiväsi sisältävät niin suorittavaa kuin johtavaa työtä. Toimit esihenkilönä tiimillesi, johdat ravintolaa sekä työtäsi ohjaa vahvasti tuloksellisuus. Käytännössä huolehdit ravintolan toiminnasta, kuten työvuoroista, työntekijöistä, rekrytoinneista ja tilauksista sekä ohjaat työntekijöitä. Kommunikoit työssäsi työntekijöiden, Barot’s ketjun yrittäjien sekä kaikkien muiden sidosryhmien kanssa. Barot’s on markkinoiden uusimpia tulokkaita, jonka arvoissa vastuullisuus on osa arkea ja joka näkyy myös jokapäiväisessä työssäsi.

MISSÄ?
Täysin uudessa Barot’s Raision ravintolassa.

MILLOIN?
Aloittamaan pääset heti eli aloitus on täysin sovittavissa. Työsopimus on vakituinen eli työtä on tarjolla sinulle vaikka koko työurasi ajaksi. Barot’sissa kaikki on mahdollista, joten kehittyminen ja eteneminen ketjun sisällä on odotettavissa.

SINÄ!
Sinä tulevana ravintolapäällikkönä olet jo nähnyt ravintola-alaa sekä sinulta löytyy kokemusta esihenkilötyöstä. Emme odota kuitenkaan mahdottomia, sillä motivaatiosi työtä kohtaan kasvattaa sinusta ravintolapäällikön. Sen lisäksi omaat mennään ja tehdään -asennetta, joka välittyy tiimillesi.

ME!
Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen täysillä tunneilla sekä sopimuspalkan. Saat vahvan brändin, ketjun toimintatavat, valmiin tiimin sekä tukea niin ketjun kuin Työkuution puolesta. Käytännössä saat siis vastuuta sekä myös vapauksia.

Täytä hakemus »

tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 040 536 6833.

Asentaja, kesätyö, Raisio

Etsimme Raisioon

ASENTAJAA

kesän ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on erikoistunut ruostumattoman ja haponkestävä teräksen sekä alumiinin kokonaisuuksiin. Heidän tuotteensa räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työtä tehdään eri projekteissa suoraan asiakkaiden tiloissa sekä heidän toimitiloissaan Raisiossa.

Etsimme kesätyöntekijää, jonka työnkuvaan kuuluu metallialan työtehtäviä. Työ sisältää monipuolisesti eri työtehtäviä aina esivalmisteluista asennukseen. Esimerkiksi tulevana kesänä valmistuvalle tai hieman jo metallialan kokemusta kerryttäneelle työnhakijalle tämä tarjolla oleva työpaikka on erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan työelämässä. Etsimmekin siis oppimishaluista työntekijää, joka työskentelee tulevan kesän esivalmistuksen parissa. Kesän jälkeen on mahdollisuus jatkaa työssä ja päästä osaksi suoraan mm. erilaisiin asiakasprojekteihin.

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä motivaatio oppimiseen riittää. Metallialan tuntemus tai koulutus luo vankan pohjan työlle. Myythän meille siis osaamisesi tai motivaatiosi. Työtä on tarjolla ainakin toukokuusta elokuuhun, mutta aloitus ja lopetus ovat sovittavissa. Työtä tehdään ihanteellisessa päivävuorossa arkisin, jolloin viikonloput jää kesästä nauttimiseen!

Palkkaus on sopimuksen mukaan. Käytännössä pääset koko kesän tienaamaan täysillä tunneilla.

Ilmoita itsesi mukaan lähettämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi tai täytä hakemus alla olevasta linkistä. Olethan meihin suoraan yhteydessä, niin autamme hakemuksesi tai CV:si kanssa.

Täytä hakemus »

Valmistustyöntekijä, Turku

Etsimme Pernod Ricard Finland Oy:lle

VALMISTUSTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Pernod Ricard Finland Oy on osa maailman toiseksi suurinta alkoholiyhtiötä. Turun tehtaalla valmistuu kotimaisia kaikkien tunnettuja tuotteita, jotka lopulta myydään ja markkinoidaan Suomessa. Tällä hetkellä tehtaalle etsitään uutta työntekijää tuotteiden valmistukseen.

Työnkuvasi valmistustyöntekijänä sisältää tuotannon työtehtäviä alkoholinvalmistusprosessissa. Käytännössä pääset valmistamaan tuotteita annettujen reseptien mukaan, osallistut suodatukseen ja raaka-aineiden käsittelyyn sekä huolehdit työympäristösi siisteydestä. Työvuorojen aikana työskentelet yhdessä tiimisi kanssa, toki osa työtehtävistä ovat myös itsenäistä työtä. Työtehtävät tehdään seisomatyönä sisältäen tuotteiden nostelua ja siirtelyä. Työtä tehdään ihanteellisessa päivävuorossa arkisin porrastetusti klo 6–14 tai 7–15, joka takaa sinulle säännöllisen viikkorytmin sekä vapaat viikonloput!

Työkaverisi puhuvat kanssasi suomea, joten suomen kieli on välttämätön.

Menestyäksesi valmistustyöntekijänä omaat esimerkiksi tuotantotekniikan, prosessiteollisuuden tai elintarvikealan koulutuksen. Toisaalta myös aiempi työkokemuksesi elintarviketeollisuuden parista luo vankan pohjan työlle. Tiettyjä edellytyksiä työlle ei kuitenkaan ole, joten myy meille osaamisesi!

Tarjolla on vakituinen työsopimus ja aloittamaan pääset heti, kun sinulle sopii. Työsopimus tehdään työntekijän ja Pernod Ricard Finlandin välille. Palkkaus on elintarvike TES mukainen palkka, jossa palkansuuruus riippuu aiemmasta elintarvikealan työkokemuksestasi tai -koulutuksestasi.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi tai täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä:

0405366833

toimisto@tyokuutio.fi

Täytä hakemus »

Lähettämötyöntekijä, Laitila

Haemme Laitilaan

LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on järjestelmätoimittaja toimialallaan, jonka toiminta perustuu asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisiin toimintakokonaisuuksiin ja ulkoistamisprojekteihin. Tuotannossaan heillä on monia eri vaiheita ja työtehtäviä.

Etsimme tällä hetkellä heille lähettämötyöntekijää. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti lähettämön työtehtäviä, kuorman purkamista sekä kuormaamista. Tehtävässä pääset huolehtimaan mm. rahtikirjojen ja lähetyspapereiden kirjaamisesta ja eteenpäin lähettämisestä. Työssä ajetaan myös satunnaisesti trukkia.

Työssä menestyy
– aiemman vastaavan työkokemuksen avulla esimerkiksi varasto- tai lähettämötyöstä
– tehtävää tukevalla koulutuksella
– trukinajotaito on ehdottomasti etu

Työssä on erinomainen mahdollisuus päästä osaksi isoa metallialan yritystä ja kehittyä yrityksen sisällä. Työkielenä käytetään suomea tai englantia.
Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täysillä tunneilla. Työajat sijoittuvat arkisin päivävuoroon. Palkka sekä työn aloitus ovat sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

Lisätietoa tehtävästä numerosta 0442968180.

Autosähköasentaja, Vahto

Etsimme VAK Oy:lle

AUTOSÄHKÖASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

VAK Oy valmistaa raskasta kalustoa autoteollisuuteen toimitiloissaan Vahdolla.

Autosähköasentajan työnkuvaan kuuluu raskaan kaluston sähkötöiden asennusta. Työtehtävät voivat sisältää myös tuotantotiloissa olevia asennus- ja kokoonpanotöitä.

Menestyt tehtävässä

🔹 Sähköalan koulutuksella tai vaihtoehtoisesti vastaavalla työkokemusta.

🔹 Työkalujen hyvä tuntemus on ehdottomasti etu.

🔹 Työkielenä käytetään suomea eli suomen kielitaito on välttämätön.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täysillä tunneilla. Työajat ovat 2-vuorotyötä arkisin. Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan, aloittamaan pääset vaikka heti.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

Lisätietoa tehtävästä numerosta 040 536 6833.

Asentaja, Vahto

Etsimme VAK Oy:lle

ASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

VAK Oy valmistaa raskasta kalustoa autoteollisuuteen toimitiloissaan Vahdolla. Tällä hetkellä etsimme heille asentajaa.

Asentajan työnkuva sisältää eri metallialan työtehtäviä tuotannossa oman osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan.

Työhön ei ole tiettyjä edellytyksiä, sillä

🔹 omalla motivaatiolla sekä halulla oppia pääset pisimmälle.
🔹 Aikaisemmasta metallialan koulutuksesta ja/tai työkokemuksesta sekä työkalujen tuntemuksesta on hyötyä.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täysillä tunneilla. Työajat ovat 2-vuorotyötä arkena. Aloitus ja palkkaus ovat sovittavissa, työn voit aloittaa vaikka heti.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 040 536 6833.

Levyseppähitsaaja, Vahto

Etsimme VAK Oy:lle

LEVYSEPPÄHITSAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

VAK Oy valmistaa raskasta kalustoa autoteollisuuteen toimitiloissaan Vahdolla. Tällä hetkellä etsimme heille levyseppähitsaajaa.

Levyseppähitsaajan työnkuvaan kuuluu tuotantotiloissa hitsausta. Tehtävät voivat sisältää myös tuotantotiloissa olevia asennus- ja kokoonpanotöitä.

Työssä menestyt

🔹 Metallialan koulutuksella tai aikaisemmalla vastaavalla työkokemuksella.

🔹 Työkielenä käytetään suomea eli suomen kielentaito on välttämätön.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täysillä tunneilla. Työajat ovat 2-vuorotyötä arkena. Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan, työt voit aloittaa vaikka heti.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 040 536 6833.

Elementtityöntekijä, Vahto

Etsimme VAK Oy:lle

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

VAK Oy valmistaa raskasta kalustoa autoteollisuuteen toimitiloissaan Vahdolla. Etsimme tällä hetkellä heille elementtityöntekijää.

Elementtityöntekijän työnkuvaan kuuluu erilaisia tuotannon työtehtäviä elementtien valmistuksen parista. Työtehtävät sisältävät myös asennus- ja kokoonpanotöitä. Työssä käytetään monipuolisesti eri työkaluja ja ovat metallialan työtehtävistä poiketen enemmän siis rakennuspainotteisia. Aloitus on sovittavissa heti joulu-tammikuulle.

Työssä menestyt

🔹  metalli- tai rakennusalan koulutuksella.

🔹  aiemmat työkokemukset tuotannon parista ovat myös eduksi tai työkalujen hyvä tuntemus.

🔹  työkielenä käytetään suomea eli suomen kielen taito on välttämätön.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täysillä tunneilla. Työajat ovat arkisin 2-vuorotyötä. Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa paikasta 040 536 6833.

Tuotantotyöntekijä, Vahto

Etsimme VAK Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

VAK Oy valmistaa raskasta kalustoa autoteollisuuteen toimitiloissaan Vahdolla.

Tuotantotyöntekijän työnkuvaan kuuluu eri työtehtäviä tuotannossa. Työtehtävät ohjataan työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työssä menestyt

🔹 metallialan koulutuksella ja/tai työkokemuksella sekä

🔹 hyvällä työkalujen tuntemuksella.

🔹 Työkielenä käytetään suomea eli suomen kielen taito on välttämätön.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla. Työajat ovat arkisin 2-vuorotyötä. Palkkaus ja työn aloitus ovat sovittavissa, työn voit aloittaa vaikka heti.

Täytä hakemus »

tai lähetä osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Lisätietoa tehtävästä numerosta 040 536 6833.